Dostava hrane koja stvara lojalnost između restorana i klijenata

Razvoj tehnologije i ubrzani stil života su donijele napredak u mnogim sferama života koji uzimamo zdravo za gotovo tako da se i ne pitamo kako sve funkcionira i s kojim se problemima pojedinci susreću. Jedna od takvih stvari je i online naručivanje hrane koje se toliko ukorijenilo da smo se već prestali sjećati vremena kada smo hranu naručivali isključivo telefonom. A tu se znalo dogoditi jako puno problema – od pogrešno zapisane narudžbe ili adrese dostave do dugotrajnog čekanja da se netko u restoranu uopće javi na telefon što je znalo rezultirati odustajanjem od naručivanja.

Srećom, ti dani su iza nas. Sada nam je naručivanje hrane dostupno na svega nekoliko klikova – čekanja nema, krivo upisani podaci su isključivo naša krivnja, a prije potvrde narudžbe možemo provjeriti sve detalje iste.

Sve to je napravljeno kako bi se cijeli proces olakšao i korisnicima i restoranima, a to se i dogodilo. Korisnici su zadovoljni jer je sve ubrzano i na dohvat ruke, a restorani – jesu li oni zadovoljni?

Laički gledano trebali bi biti jer im je omogućen lakši dolazak do korisnika, ali to u stvarnosti nije tako kako izgleda. Restorani usluge naručivanja ne naplaćuju, baš kao što ne naplaćuju ni dostavu. S druge strane, restorani imaju trošak dostave, troše velike novce na promociju putem letaka koja ne donosi previše koristi, a specijalizirani portali za dostavu hrane imaju veliku proviziju što uzrokuje negativnim poslovanjem.

FoodApp je tu da pomogne restoranima u savladavanju ovih problema. Ova aplikacija je sve ono što treba i restoranima, ali i korisnicima. Njima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu bez problema oko naručivanja te jasnim i direktnim odgovorom oko termina dostave naručene hrane. Korištenje FoodApp-a je jednostavno: korisnici lako vide ponudu hrane restorana i jasno istaknute cijene, a odmah im se prikaže i očekivano vrijeme dostave.

Što se restorana tiče, FoodApp im pomaže da budu vidljivi na internetu, a ono što je važno je činjenica da su ovom aplikacijom restorani direktno povezani s klijentima. Na taj način restorani više ne plaćaju visoke provizije koje naplaćuju specijalizirani portali za dostavu hrane, a stvara se i lojalnost između restorana i klijenata.

Svi restorani koji nemaju vlastitu internetsku stranicu ni razvijenu aplikaciju za naručivanje hrane, obratite nam se s povjerenjem – FoodApp je rješenje za sve vaše probleme.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.