Uključite se u posao koji donosi 70 milijardi dolara godišnje

Kulinarska industrija je posljednjih godina doživjela nevjerojatan procvat. Teško je reći kada je točno sve počelo, ali razvojem interneta i društvenih mreža pojavila se cijela jedna skupina ljudi, food blogera, koji su promijenili tradicionalno shvaćanje o hrani i svim aspektima oko nje – pripremi, prezentaciji i dostupnosti hrane. Na sve to se nadovezao razvoj tehnologije s kojom su gosti dobili veću mogućnost u kreiranju javnog mnijenja o hrani i usluzi pa su se restorani našli pred velikim izazovom prilagodbe novim zahtjevima.

Jedna od stvari kojoj su restorani morali posvetiti veliku pažnju je naručivanje hrane putem interneta. Neovisna istraživanja su pokazala kako je upravo ovaj segment, uz pripremu hrane za van, najbrže rastući segment restoranskog posla. Nevjerojatnih 70 milijardi dolara godišnje se okrene upravo u ova dva područja kulinarske industrije, a ta brojka raste nevjerojatnom brzinom. Procjena je da će već 2020. ova brojka narasti na 75 milijardi dolara, a kraj ovom trendu se ne nazire.

Kako u svijetu, tako je i u Hrvatskoj sve veći broj online naručivanja hrane. Trenutno se oko 30% narudžbi zaprima online, bilo putem specijaliziranih portala za dostavu hrane, bilo putem aplikacija koje olakšavaju restoranima cijeli proces naručivanja i dostave hrane. FoodApp je jedinstvena aplikacija na hrvatskom tržištu jer nudimo jednostavnu i brzu uslugu te izravnu povezanost restorana i gostiju.

A upravo su gosti najvažniji u kulinarskoj industriji. I ranije je bilo tako, ali ipak je razvoj tehnologije omogućio puno bolji i kvalitetniji feedback o kvaliteti usluge pojedinog restorana. Gostima je jako važno da u miru svoje fotelje, bilo udobnog kućnog naslonjača, bilo uredske stolice, mogu dobiti brzu i kvalitetnu informaciju u ponudi hrane koju žele konzumirati, a restorani mogu na jednostavan i konkretan način odgovoriti njihovim željama. Sve to se jednostavno ostvari putem FoodApp-a, aplikacije koja omogućuje restoranima da budu vidljivi na internetu, a gostima da pregledaju cijelu ponudu pojedinog restorana te da dobiju brzu obavijest o vremenu isporuke jela kojeg su naručili.

FoodApp radi sav online posao restoranima, privlači goste i radi promociju, tako da se sami restorani mogu baciti onim što vole – kuhanjem.

Narudžbe hrane putem interneta donijele su i još jedan trend kojeg ne treba zanemariti – svaki treći ispitanik istraživanja stranice TripAdvisor je istaknuo kako će se puno lakše odlučiti za naručivanje nekog novog jela online narudžbom nego na licu mjesta, u nekom restoranu. Samim time se otvara puno veći prostor restoranima da lakše i brže dođu do novih gostiju.

Stoga, ne dvoumite se – FoodApp je rješenje za sve restorane koji žele pratiti globalne trendove. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo brzo i pouzdano riješiti sve vaše probleme i pobrinuti se da lake dođete do novih gostiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.